6/7 – הגיע היום הגדול (או: איך לשרוד את הטרנד הכי מופרך שידענו)
- אילנה כהנא

- לפני 16 שעות
- זמן קריאה 1 דקות
הורים יקרים, אתם מרגישים את זה באוויר? יש תכונה מוגזמת, יש התלהבות, ויש סיכוי גבוה שהיום אתם הולכים לשמוע את צמד המילים "סיקס-סאאאאאאבן" (עם תנועות ידיים מתאימות) יותר פעמים ממה ששמעתם את השם שלכם השנה.
מחר זה ה-6/7. הילדים שלכם בטח בטוחים שמדובר ביום היסטורי, אבל בואו נשים את הדברים
הם לא מדברים על תאריך, הם מדברים על טרנד.
אז למה כל הילדים "בטרוף"? כי זה הטרנד של דור האלפא. אין לזה משמעות, אין לזה פואנטה, וזה בדיוק מה שהופך את זה ללהיט. הם נהנים מהעובדה שזה מטריף את המבוגרים שלא מבינים מה קורה, ומהשייכות הזו שנוצרת כשהם כולם "באותו ראש".

אז מה עושים היום כשזה מתחיל?
אל תנסו להבין: זה לא קשור להיסטוריה, לשיעורי בית או לאירוע עולמי. אל תחפשו היגיון במקום שבו אין כזה.
אל תנסו "לחנך": להגיד להם שזה "טיפשי" רק יגרום להם להמשיך עם זה יותר. הם מחפשים את התגובה שלכם.
הטיפ של המקצוענים (שיטת המראה): רוצים שהם יפסיקו? פשוט תעשו להם את זה בחזרה. כן, שמעתם נכון. כשהילד צועק "סיקס סאאאאאאבן!", תענו לו בביטחון מלא, עם אותה אינטונציה מוגזמת ואותה תנועת ידיים: "סיקס סאאאאאאבן!". ברגע שאתם גונבים להם את הבדיחה והופכים אותה ל"דבר של מבוגרים" – היא מאבדת את הקסם שלה בשניות.
הילדים שלנו צריכים אותנו קלילים, מבינים, ואולי קצת יותר זורמים ממה שאנחנו חושבים. אז היום, במקום להילחץ מה"רעש", קחו את זה בהומור.
ספרו לי בתגובות – כמה פעמים כבר שמעתם את ה"סיקס סאאאאאאבן" הזה היום? אני מהמרת שזה כבר הגיע למספר דו-ספרתי. 😉
.png)
תגובות